Pierderea virgină, 10 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre pierderea virginității


Joi, 04 iunie1. Nimănui nu-i pasă cu adevărat dacă mai ești virgină. Da, pare că toată lumea vorbește despre sex și că face acest lucru.

Nici măcar pe aproape. Ai această impresie doar pentru că virginitatea ta contează mai mult pentru tine decât pentru oricine altcineva. Iar acesta este un motiv excelent pentru a aștepta momentul potrivit și persoana potrivită, care să te trateze cu respectul pe care îl meriți.

modalități de a pierde în greutate ca un copil

Acelei persoane nu-i va păsa de experiența ta sexuală, ci doar va vrea să împartă un asemenea moment cu tine. Sau mai multe.

Virginitate

A-ți pierde virginitatea nu înseamnă chiar ceea ce crezi tu că înseamnă. Dar ce se întâmplă pierderea virgină îți plac fetele, nu băieții? Înseamnă că rămâi veșnic virgină? E ridicol. Alte activități, cum ar fi sexul oral, pot fi chiar mai intime decât sexul obișnuit, să nu mai vorbim de faptul că bolile cu transmitere sexuală se pot lua și așa.

Orice activitate intimă cu o persoană va avea un impact pierderea virgină ta. Așa că nu pune prea mult preț pe tehnicitatea unui anumit act, ci mai degrabă gândește-te la pierderea virginității ca la ceva progresiv. Doar așa vei putea să controlezi toate responsabilitățile și emoțiile puternice care vin odată cu acest pas. Himenul tău nu dispare peste noapte.

Himenul este format din falduri subțiri de țesut elastic, care sunt doar în interiorul deschiderii vaginale. Se poate întinde sau se poate rupe prima dată când faci sex cauzând disconfort și sângeraredar nu e ceva ce dispare odată ce îți începi viața sexuală.

Mai mult decât atât, există șanse mari să ți-l fi rupt deja puțin de la mersul pe bicicletă sau doar pentru că ești o persoană activă, pur și simplu.

Himenul face parte din corpul tău indiferent că ești virgină sau nu. Poate durea puțin. Pentru a se pregăti pentru sex, corpul tău are nevoie de o fază kaip naudoti ecoslim încălzire cu sărutări, atingeri etc. În acel moment, băiatul are o erecție, iar vaginul tău se lubrifiază pentru a pregăti organismul pentru ceea ce urmează.

pierde grasimea inferioară ab

Se poate întâmpla însă ca emoțiile să interfereze cu acest proces de excitare, astfel încât tu și partenerul tău să nu fiți pregătiți în același timp. Iar dacă constatați că nu ești încă pregătitiă, luați-o mai ușor. Virginitatea ta nu este un dar. Nu trebuie să te simți presată de posibilele așteptări pierderea virgină care le are partenerul tău de la tine. Amintește-ți că nu-i ești nimănui datoare cu sex, indiferent cât de drăguț e tipul sau cât de mult au costat biletele la concertul la care te-a dus.

Nu trebuie să aștepți un semn din pierderea virgină parte pentru a decide să faci sex. Semnul vine doar de la tine. Pierderea virginității are nevoie de planificare. Sau cel puțin așa ar trebui. Și nu vorbim aici de lumânări parfumate, playlist cu muzică specială sau petale de trandafir pe pat, ci de responsabilități.

10 lucruri pe care nu ți le spune nimeni despre pierderea virginității

Cine va cumpăra prezervativele? Sunt întrebări la care trebuie să ai deja un răspuns dacă ai de gând să faci acest pas. Nu e chiar magie, ci mai degrabă ceva programat. Te vei simți cea mai începătoare dintre începătoare.

Și trebuie să îmbrățișezi acest sentiment. Nimeni nu se așteaptă să știi o coregrafie din prima.

pierderea virginitatii

Chiar dacă nu e prima dată pentru el, e prima dată pentru tine, iar asta va pierderea virgină o stare de nervozitate. Dar decât să-ți faci griji în tăcere, mai bine pierderea virgină onestă cu privire la această experiență și încerci să comunici cu partenerul tău. E posibil să nu fie atât de interesant pe cât te aștepți să fie. Nu te aștepta la artificii. În realitate, e posibil să fii dezamăgită de prima experiență de acest gen, iar acest lucru este perfect normal.

Sexul are loc și mental, nu numai fizic.

Tot ce trebuie să știi despre pierderea virginității – semne ca ți-ai pierdut virginitatea

Așa că dacă te simți tensionată sau speriată, poate fi foarte dificil să te bucuri de moment. Atunci când te vei simți mai în largul tău, actul va fi mai confortabil atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău. Relația voastră poate deveni ușor ciudată după acest episod. Pierderea virginității te poate apropia și mai mult de persoana cu care decizi să faci acest pas.

Pierderea virginității: lucruri pe care nu ți le spune nimeni înainte (pentru fete)

Dar nimeni nu vorbește și despre faptul că poate să testeze relația voastră. Întârzierea menstruației sau simptome similare celor specifice sarcinii pot cauza discuții serioase între voi.

rev pentru a pierde în greutate

Așa că întrebați-vă dacă relația voastră este suficient de puternică pentru a putea pierde belly grăsime pic peste lucruri de acest gen. De asemenea, nu te păcăli singură că o simplă partidă de sex poate fi începutul unei relații.